Nara Childcare Centre

Client

Nara Community Early Learning Centre

Location

Preston

THINK were selected to deliver the complete construction of a 450 sqm building on behalf of Nara Community Early Learning Centre.

Given our client’s non-profitable organisation background, THINK worked alongside Bent Architecture, providing cost added solutions to bring the project below budget. Works comprised of a new kinder room, kinder WC, storeroom, entry lobby, office as well as the refurbishment of existing building.

The project included demolition, concreting, hydraulic, electrical, mechanical, lighting, roofing, floor finishes, joinery and carpentry. All works were coordinated to meet the required timeframe of having the centre open prior to end of school holidays.

Ultimately, the centre has been provided with a fresh, exciting fun place to accommodate for the growing demand of child care.