MAXCAP

Client

MAXCAP Group

Location

Melbourne

Level 6, 303 Collins Street Melbourne

This project consisted of a full design and construction of 400m2 of vacant office space, situated in Melbourne’s central CBD.

The main feature of this building structure was its curved shape, which made keeping to the natural contour of the building a challenge with construction and floor layouts.

Featuring a curved timber batten wall and ceiling paneling that separates the boardroom from the reception area, the MAXCAP project also included the construction of new spacious, executive offices with custom built furniture, new partitions, exposed ceilings, kitchen area, timber flooring, mechanical, electrical, communications cabling, fire services and custom built joinery.

Working with the client’s small time frame and difficult building parameters, Think, coordinated closely with Aethetica Design and its trades in aiming to provide the client with a high quality, modern office fitout.